Premidoor Hefschuifdeur

De verbinding tussen huis en tuin

De hefschuifpui is de koning onder de kozijnen. Het is zwaar in uitvoering, sterk, inbraak werend en bijzonder duurzaam.

Één beweging met de greep en de deurvleugel tilt zich omhoog, vervolgens glijdt de deur zonder moeite naar de gewenste openingsstand.

De hefschuifdeur kan extreem groot en hoog zijn: tot 2,5 m hoog en 6m breed. De uitvoering is barrière vrij 18mm opstap, met uitstekende isolatie (Uf=1,4 tot 1,5 W/m3k). De deur is leverbaar in diverse varianten van 2 tot 4 -delen zodat er voor elke situatie een gepaste oplossing is.

Deuren

Wij kunnen aluminium of kunststof deuren leveren, op maat. Uw wens is onze opdracht.
Stel zelf je kunststof voordeur in elkaar. Er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk met verschillende modellen, kleuren en stijlen.

Daarnaast kunt u zelf het glas, glas in lood en de isolatie panelen kiezen. U ontwerpt volledig uw eigen voordeur naar eigen smaak en voorkeur. Uw voordeur ziet er uiteindelijk niet alleen voor uw huis uit als een mooie versiering, maar ook voor de gehele straat.

De kunststof voordeuren zijn duurzaam en extra veilig vanwege de 3 punten sluiting.

In het kort zitten er ontzettend veel voordelen vast aan onze voordeuren: onderhoudsvriendelijk, ongevoelig voor weersinvloeden, langere levensduur gecombineerd met een enorme keuzevrijheid.

Heeft u een vraag?

Neem direct contact met ons op

    In de praktijk

    Maatwerk

    Eigen montage

    Deskudig advies

    10 jaar garantie