K-Vision profielen

K-Vision Cube Vierkant

Zeer moderne kunststof – kozijnen met echte houtuitstraling.

Een baanbrekende innovatie is het HVL rechte hoekverbinding bij de kunststof kozijnen.

K-Vision is het met de HVL-hoekverbinding als een van de eerste gelukt de uitstraling van het houten kozijn te kopiëren naar het kunststof kozijn:

Met deze rechte hoekverbinding in combinatie met houtnerf structuur renolite folie is het kunststof kozijn nauwelijks nog van het houten kozijn te onderscheiden.

K-Vision Cube-City

Het “historische” kunststof kozijn.

De historie komt niet meer terug. Het historische verticale schuifraam, wat zo typerend was voor de oude gevels in binnensteden, landhuizen en boerderijwoningen

De uitstraling van het historische schuifraam in combinatie met modern uitgevoerd draaikiep beslag. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een speciale tussen dorpel waarmee de vleugel van het bovenlicht verspringt.

K-Vision Trend

K-Vision Trend kunststof kozijnen worden door de “kenners ”als houten kozijnen benoemd. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling als houten kozijnen. De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft grote stap in de kunststof kozijnen industrie gebracht.

 • Maximale energiebesparing
 • Lagere U-waardes
 • Verbeterde luchtdichtheid
 • Verkrijgbaar in CUBE, CITY, Trend en Classic

K-Vision Classic

De beste in zijn klasse, en vaak toegepast in moderne grijstinten en zijn ze populair vanwege de strakke aluminiumlook. Deze variant is leverbaar met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.

Hij voldoet hoge eisen: zeer energiezuinig en warmte isolerend, maximale veiligheid en een aangenaam leefklimaat, de beste geluidsisolatie en bedieningscomfort, attractief design, duurzaam en milieubewust.

 • Afmeting voor het standaard profiel is 84x76mm
 • Tussenstijlen met binnen sponning zijn altijd 84×76
 • Profielen voor naar buiten draaiende deuren zijn 84x76mm
 • Raamprofiel 76x78mm
 • Ook in rechte dag kant

K-VISION Kleuren

U kunt kiezen voor K-VISION kunststof kozijnen aan de buitenkant grijs maar aan de binnenkant liever wit RAL9010? Dankzij ons unieke systeem krijgt uw kozijn aan alle kanten kleur, binnen, buiten, zelfs in de sponning. U bepaalt zelf welke combinatie u maakt dus laat uw creativiteit de vrije loop. Er is altijd een kleur die bij u past en bij de actuele trends.

Schilderen hoefde al niet meer en nu kost onderhoud nog minder tijd.

Foliekleur binnenzijde kozijn mogelijk!

Heeft u een vraag?

Neem direct contact met ons op

  Maatwerk

  Eigen montage

  Deskudig advies

  10 jaar garantie