Over de eigenaar

Welkom bij Harrie Montage. Mijn naam is Almir Omerovic en ik ben de eigenaar van Harrie Montage. Ik wilde eerst een beetje over mijzelf en mijn werk carrière vertellen. Voordat ik begon met Harrie Montage heb ik 16 jaar gewerkt als hoofdmonteur in de firma Herceg. Bij de Firma Herceg hield ik me als gespecialiseerde monteur vooral bezig met kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Hierbij demonteerde ik oude kozijnen en plaatste ik nieuwe kunststof/ aluminium kozijnen. Daarnaast regelde ik ook service en montage beurten voor diverse kozijnen. Ik ben ook gespecialiseerd in de productie van AL-timmerwerk, alucobond-glasvezeld, glasgevels in de productiefaciliteiten van Herceg en de installatie van deze producten op werklocaties. Tot slot was ik betrokken bij de productie van de kozijnen en benodigde onderdelen.

Ik heb tijdens mijn jaren bij Herceg 5 jaar lang als uitzendkracht gewerkt in verschillende landen. Ik heb hierdoor gewerkt in België, Oostenrijk, Duitsland, Noorwegen, Zwitserland en Nederland. Ik verrichtte dezelfde werkzaamheden die eerder benoemd zijn, maar dan in andere landen voor een bepaalde tijd.

Vanwege mij werk in Nederland kwam ik in contact met het bedrijf Vlaaplast. Ik begon te werken bij Vlaaplast als hoofdmonteur. Ik ben persoonlijk betrokken bij elk project om u te voorzien van de beste service en kwaliteit.

Heeft u een vraag?

Neem direct contact met ons op

    Maatwerk

    Eigen montage

    Deskudig advies

    10 jaar garantie