Wie zijn wij

Mijn naam is Haris, en van harte welkom bij ‘HarrieMontage’. Ik begon 3 jaar geleden mijn eenmanszaak genaamd ‘HarrieMontage’. Zo werkte ik voor verschillende werkgevers als zzp’er in de montage. Daarnaast werk ik ook al een aantal jaar in de montage van Vlaaplast. We hebben sinds kort besloten om ‘Harrie Montage’ het broer bedrijf te maken van Vlaaplast. De reden hiervoor was het overvloed aan werk, en om zelf door te kunnen groeien en leren in de montage.

Bij ‘HarrieMontage’ worden echte vakmannen ingeschakeld om al uw projecten tot leven te brengen met de betaalbare prijs en hoog kwaliteit. Voor elke klus hebben we verschillende vakmannen die we kunnen inschakelen, op basis van uw wensen voor het project. Wij maken kunst van kozijnen, ook van aluminium zoals
kunststof, en wij maken uw dromen waar.

Wij leveren en plaatsen Kommerling kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien in elke gewenste vorm, afmeting en kleur. Deze producten worden toegepast bij nieuwbouw en renovatieprojecten in geheel Nederland. Al onze kunststof /aluminium kozijnen voldoen aan alle gestelde normeringen:

 • Geluidswering
 • Inbraakwering
 • Isolatie
 • Duurzaamheid
 • En brandwering

Heeft u een vraag?

Neem direct contact met ons op

  of bel 010 434 42 99

  Maatwerk

  Eigen montage

  Deskudig advies

  10 jaar garantie